Doelen stellen en behalen met JOIN

Blog

Ik train sinds 2021 met JOIN en ik ben er trots op dat ik mij sinds dit jaar ambassadeur mag noemen. JOIN heeft mij de afgelopen jaren geholpen om doelen te stellen & te verwezenlijken waarvan ik twijfelde of deze te behalen waren voor mij. Nog belangrijker; door JOIN ben ik meer uren gaan fietsen, ben ik doelgerichter gaan trainen, ben ik fitter geworden en heb ik steeds meer plezier en motivatie op de fiets gekregen.

Daan de Jonge - JOIN Cycling Ambassador

Geschreven door: Daan de Jonge

Ik ben Daan uit Weesp en in dit blog stel ik mij graag aan jullie voor. Ik ben een 37-jarige vader van twee jongens en werk als projectmanager voor de overheid. Met dank aan JOIN heb ik een betere balans tussen mijn drukke privé- en werkleven en de sportieve uitdagingen behaal ik meer plezier en ben ik algeheel fitter geworden.

Doelen stellen met JOIN

Het gebruiken van JOIN maakt dat ik heldere doelen stel en hier gericht naar toe werk. In 2022 heb ik de Marmotte en de Schwarzwald Super fondo’s uitgereden en dit smaakte naar meer! Om mijzelf te pushen om in de winter goed te trainen heb ik direct een doel gesteld vroeg in het seizoen, We Ride Flanders op 1 april. Door omstandigheden heb ik de rit helaas niet af kunnen maken, maar de winter goed trainen is gelukt. Lange duurtrainingen had beter gekund, maar ik heb mijn verval in niveau geminimaliseerd.

Mijn huidige doel is tweeledig; een (zelfverzonnen) etappekoers in het pinksterweekend rond Winterberg en een kleine afname van gewicht. Ik gebruik hiervoor het trainingsprogramma Meerdaagse binnen JOIN en ik zie door mijn eFTP (geschatte huidige ftp) dat ik op de goede weg ben! Ik hoop binnenkort de, voor mij, magische niveauscore van 30 te behalen.

Daan de Jonge - JOIN Cycling

Variatie in trainen met JOIN

Ik varieer in mijn trainingen tussen fietsen, krachttraining en wandelen. Hierbij ligt de focus met name op fietsen. In mijn fietsritten varieer ik tussen gerichte polarized trainingen, (amateur)races en gezellige rondjes. De automatische aanpassingen door JOIN in mijn schema zijn ideaal om ervoor te zorgen dat ik wel de juiste trainingsbelasting behaal.

Nog twee weken te gaan tot mijn etappekoers in Winterberg! Ik heb er onwijs veel zin in en met JOIN heb ik nog meer vertrouwen te zullen presteren zoals ik het wil.

Nadine Isatitsch
Nadine Isatitsch
Digital Marketing and Yoga Teacher
More about Nadine Isatitsch